Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/rgro5746/public_html/grozasiasociatii.ro/themes/groza/theme_functions.php on line 146
Groza si Asociatii – Recuperare Creante | Colectare Debite | Datorii | Avocati Timisoara
Experienta si profesionalism
Echipa dinamica si unita

Despre noi

Dincolo de orice ratiune economica, intelegem sa promovam in relatia cu clientii nostri, atitudini si practici profesioniste, apte sa asigure o relatie reciproc avantajoasa. Afacerile clientilor nostri sunt exclusiv ale acestora. Relatiile cu clientii nostri sunt bazate asadar pe onestitate, corectitudine, sinceritate si confidentialitate.

Experienţa acumulata şi relaţiile de colaborare pe care le-am construit cu avocati, notari, executori judecatoresti si experti contabili, ne permit sa raspundem unei palete foarte diverse de solicitari venite din partea beneficiarilor serviciilor noastre.

Obiectivul nostru se traduce direct in imbunatatirea situatiei incasarilor Dumneavoastra, gratie strategiilor si managementului firmei noastre, activitati ce urmaresc in principal scurtarea termenului mediu lunar al neincasarilor si, nu in ultimul rand, disciplinarea clientilor creditati cu marfuri sau servicii.
De asemenea, externalizarea colectarii de debite catre compania noastra asigura managementului clientului posibilitatea vitala de a se concentra asupra altor aspecte ale functionarii si dezvoltarii propriei afaceri, in care este specializat si a dobandit experienta.

 

 

Tenacitatea, persuasiunea si profesionalismul sunt standardele agentiei noastre.